6/10 Gott
13. júní 2025
Bayram tatilinde Eda Motel’de konakladık. Otelin konumu güzel, sabah kalkar kalkmaz denize girme imkânı sunması keyifliydi. Güvenli bir ortamda, rahat bir uyku çekip ardından serin sulara atlamak tatilin en güzel anlarından biriydi. Ancak bazı detaylar, deneyimi gölgede bıraktı.
Açık büfe kahvaltı olarak belirtilmişti ama motel dolana kadar yalnızca tek tabak servis edildi. Çay dışında bir kahve istediğimde filtre kahve getirildi ama sonrasında ücreti alındı. Neskafe’nin ücretsiz olduğu söylendi ancak ne menüde ne de servis alanında böyle bir seçenek sunuluyordu. Üstelik iki fincan filtre kahveye 380 TL ödememiz komedi gibiydi.
Motel müşterisi olup plajını kullanmamıza rağmen dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesine izin verilmemesi de tuhaf geldi. Kahvaltı dahil konseptte kendi fiyatları oldukça abartılıyken, dışarıdan alınmış bir soğuk kahveye müdahale edilmesi hoş değildi. Bu yaklaşım “para göz” bir tavır gibi hissettirdi.
Bir diğer hayal kırıklığı da şezlongların saat 17:00’de toplanıp yerlerine masa kurulmasıydı. Oysa denizin en güzel saatleri akşam üstü… Tatilde insan istediği saatte denize girebilmek, dilediğince dinlenebilmek ister. Fakat burada sanki tatilde değil de bir şovun parçasıymışsın gibi, süslenip gezmek zorundaymışsın hissine kapılıyorsun.
Kısacası, bazı detaylara dikkat edilse çok daha güzel bir konaklama olabilirdi.

sefa
sefa, 8 nætur/nátta ferð
Sannreynd umsögn gests af Hotels.com