8/10 Mjög gott
16. ágúst 2025
Otelin mükemmel bir plajı var deniz çok güzel. Ancak otelden bağımsız olarak, bu güzel deniz ne yazık ki tekneler yüzünden günün belirli saatlerinde inanılmaz pisleniyor çünkü tüm atıklarını sizin yüzdüğünüz denize gözünüzün hemen önünde bırakıp gidiyorlar. Sırf bu olaydan dolayı bir daha tercih etmeyeceğimiz bir otel. Plajda Sipariş vermek çok zor. Belirli misafirlere inanılmaz ilgi gösteriliyor örn: bir masaya oturup bir şişe şarap açtırıyorsanız anında siparişiniz teslim ediliyor. Ancak bizim gibi gün içerisinde daha soft tüketimleriniz varsa su gibi ciddiye alınmıyorsunuz. Kahvaltı yeterli ancak bu nitelikte bir otel için vasat. Yumurta siparişi veremiyorsunuz gidip sıra bekleyip omletinizi almanız gerekiyor onu da sahanda alamıyorsunuz ızgara da yapılan yumurta tabağa koyulup size sunuluyor. Her sabah standart sıcaklar var. Oda konusuna gelince temiz ferah odalar geniş ancak ufak tefek arızalar giderilmemiş görünüyor.
Örn; minibar kapağı ne yazık ki kapanmıyordu önüne sandalye koymak zorunda kaldık içindekileri soğutması için gibi gibi ufak ama önemli aksaklıklar
Oda siparişi hızlı ve zamanında geldi ancak lezzet olarak yetersizdi fiyatla lezzeti kıyasladığınızda hayal kırıklığı. Özetle bazı detayları düşününce güzel, otelin prestijini düşündüğümüz de beklentilerimizin altında kalan bir tatildi.
Nebahat
Nebahat, 7 nætur/nátta ferð
Sannreynd umsögn gests af Hotels.com